divendres, 4 de novembre del 2011

STATU QUO

Primer de tot et voldria demanar perdó per oferir-te aquesta foto en qualitat més aviat baixa; l'he feta aquest matí amb el meu mòbil, lamentant no tenir l'Amelie sempre a sobre. Ha sigut un moment d'aquells en què et ve la inspiració i has d'enregistrar alguna cosa ràpidament: una frase que podria quedar bé, una imatge que podria agradar, una idea per explotar... abans no s'escapi del teu cap. I en situacions com aquesta, el contingut és més important que la tècnica. 


























El cas és que he trobat que aquesta foto simbolitza molt bé la situació actual del país (si fos Espanya probablement seria de nit), i especialment ara que comença la campanya electoral per a les eleccions generals. 


Podríem parlar de decadència generalitzada; els colors són grisos apagats, i l'ambient que impera és més aviat pessimista. Ha plogut, però no es dóna el típic cas de calma després de la tempesta, sinó que els núvols encara guarden pluja per a nosaltres, el sol tardarà a sortir. Si és que finalment surt.


Ningú se'ns apropa per parlar de tu a tu o ajudar-nos. L'oferta política està buida, no trobem cap opció que ens representi realment, i tampoc sabem què hi ha al darrera del que veiem. Això sí, si volem donar la volta a les coses, un indiscutible aparell policial ens posarà al nostre lloc de credulitat i consumisme acrític. 


Per sort per a alguns i per desgràcia per a molts, la dreta i els seus homes amb esmòquing tenen via lliure i s'apropen tot amenaçant els nostres drets i la nostra identitat. 


Benvinguts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada